Loading...

Alter Natura d.o.o.

Nema objavljenih novosti

  Udahnite djelić rajske ljepote otoka Visa

  Dođite na otok Vis koji će vas svojom očuvanom prirodom, bogatom kulturnom baštinom, ribarskom tradicijom i ljubaznim starosjediocima uvesti u potpuno drugačiji svijet u kojem nema mjesta užurbanosti. Ovdje je sve jednostavno i opušteno.

  Otok Vis - ključ Jadrana i vojna utvrda

  Otok Vis je otok ljepote i bogate povijesti. Vis je otok Ilira, Grka i Rimljana. Bio je pod mletačkom, austrougarskom, engleskom i francuskom vlašću.

  Špilje otoka Visa

  Otok Vis sa svojom razvedenom obalom, brojnim otočićima i hridima, skrivenim uvalama, pješčanim plažama i morskim špiljama čini jednu od najatraktivnijih kajakaških destinacija na Jadranu.

  Tradicijsko jedrenje na gajeti falkuši

  Otkrijte tajne gajete falkuše, drevne ribarske brodice, koja je simbol tisućljetne ribarske tradicije grada Komiže i otoka Visa. Otplovite s nama u prošlost i jedrite na ovom svjetski poznatom povijesnom brodu viškim arhipelagom, jednim od deset posljednjih mediteranskih rajskih oaza.

  Predah uz latinsko jedro

  Otkrijte tajne gajete falkuše, drevne ribarske brodice koja je simbol tisućljetne ribarske tradicije grada Komiže i otoka Visa. Otplovite s nama u prošlost i jedrite na ovom svjetski poznatom povijesnom brodu viškim arhipelagom – jednim od deset posljednjih mediteranskih rajskih oaza!

  Malo špilja, malo mora - puno Visa

  Otok Vis sa svojom razvedenom obalom, brojnim otocima i hridima, skrivenim uvalama, pješčanim plažama i morskim špiljama čini jednu od najatraktivnijih destinacija na Jadranu. Netaknuta priroda i prirodni fenomeni poput Modre i Zelene špilje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

  Tragom pustolovina na otoku Visu

  Pobjegnite od užurbane svakodnevnice. Za samo sat vremena katamaranom iz Splita uplovite u višku luku i uživajte u vikendu koji će Vam ostati u pamćenju i olakšati Vam duge zaposlene dane.

Kontakt

ALTER NATURA D.O.O.

ID Kod:HR-AB-21-060191881
Adresa:Hrvatskih mučenika 2, 21485 Komiža
Telefon:+385 21 717239; +385 91 9458003
E-mail:alternatura@alternatura.hr
Web:www.alternatura.hr
Web:www.gajetafalkusa.com