Loading...

Maricom d.o.o.

Turistička agencija Maricom Tourist Service djeluje unutar poduzeća Maricom d.o.o. Agencija je osnovana 1992. godine, a od 1994. godine obavlja djelatnosti vezane za receptivni turizam. Područje djelovanja je vezano za organizaciju privatnog i hotelskog smještaja u gradu Pagu te posredovanje u prodaji izleta. Naša misija je biti pouzdan turistički partner, odgovoriti na potrebe i želje naših gostiju te im ponuditi usluge koje su u vrijednosti uloženog novca. Prisutni smo na stranim tržištima i imamo mnogo poslovnih partnera diljem Europe.

Nema objavljenih novosti

  Moj foto odmor

  Čudesni trenutci ili savršeni detalji prirode mamit će Vaše fotografske aparate da ih zabilježe.

  Zdravo hodanje otokom Pagom

  Volite li zdrav život i hodanje, napravite ove godine iznimku

  Tradicionalni okusi otoka Paga

  Kroz teritorijalne karakteristike uzgoja, pripremanja i konzumiranja hrane možete najbolje upoznati i razumjeti određene skupine ljudi.

  Vježbajmo na čistom zraku otoka Paga

  Zašto ne biste ove godine učinili nešto za sebe? Ako nikada ne vježbate ili vježbate samo u zatvorenim prostorima, napravite ove godine iznimku.

  Vjenčanje u Pagu

  Još od 15. st. na glavnom gradskom trgu u Pagu nalazi se Knežev dvor. Za vrijeme vladavine Venecije, u njemu je stolovao Knez. Danas je to iznimno vrijedan spomenik kulture s prekrasnim atrijem idealnim za svečane manifestacije.

  Povijesna i prirodna blaga otoka Paga

  Otok Pag obiluje povijesnim i prirodnim blagom. Prvi poznati stanovnici otoka bili su Liburni. Zbog strateške važnosti otoka Paga, zauzimaju ga Rimljani, a kasnije kroz povijest, Pag se nalazi pod višestoljetnom okupacijom Mletačke republike i Habsburške monarhije.

  Početni tečaj paške čipke

  O vrijednosti i specifičnosti paške čipke najbolje govori njeno uvrštavanje na UNESCO-ovu listu svjetske baštine. Brojni zaljubljenici u ručne radove zadivljeni su njezinom ljepotom, a mnogi su ponukani da je i sami pokušaju izraditi.

  Dođite na paški karneval

  Pag ima ljetni karneval koji je najstariji karneval na Jadranu. Ali onaj pravi karneval je zimski. Karneval započinje u siječnju plesnim večerima - tancima koji se održavaju svake subote.

  Povratak prirodi i životu pastira

  Otok Pag je uz stoljetne borbe s olujnom burom, ljetnim žegama i brojnim osvajačima uspio sačuvati nedirnutu prirodu i način života svojih predaka.

Kontakt

MARICOM D.O.O.

ID Kod:HR-AB-23-020015803
Adresa:S. Radića 2, 23250 Pag
Osnovana:1992. godine
Telefon:+385 98 44 95 70; +385 23 629 215; +385 23 612 266
E-mail:maricom@zd.t-com.hr
Web:www.pag-tourist-service.hr