Loading...

Aventur d.o.o.

Turistička agencija Aventur – Yacht Charter & Broker osnovana je 1997. godine u Trogiru. Od samih početaka bili smo vrlo odlučni u uspostavljanju partnerstva u putničkom menadžmentu s našim klijentima i partnerima tako što smo pozorno slušali njihove zahtjeve i trudili se u potpunosti zadovoljiti njihove želje i potrebe. Cilj nam je pružiti vrhunsku i personaliziranu putničku uslugu te poslovne rezultate nudeći najvišu razinu stručnosti. Specijalizirani smo za nautičke usluge koje uključuju iznajmljivanje motornih jahti, jedrilica, katamarana, jedrenjaka s posadom i guleta.

Nema objavljenih novosti

  Rapsodija vina otoka Hvara

  Neuništive zidine, ulice, građevine i spomenici otoka Hvara, kao i njegove prirodne ljepote čine ga omiljenom destinacijom za mnoge domaće i strane turiste.

  Vino, masline i kamen na otoku Braču

  Osim po bogatoj kulturnoj baštini antički narodi poznati su i po hedonizmu. Kombinacija mora, sunca i krša prepoznata je kao prednost za uzgajanje određenih kultura, osobito grožđa i maslina, „hranu bogova“.

  Od Starog Grada do grada Hvara

  Osim što se diči kao najsunčaniji otok, otok Hvar je poznat po drugom najstarijem gradu u Hrvatskoj, Starom Gradu. O tome svjedoči i samo ime koje potječe od antičkog imena Faros, nadjenutog prema njegovim doseljenicima s otoka Parosa iz Egejskog mora.

  Ozračje antike u Splitu, Solinu i Trogiru

  O poznatoj grčkoj i rimskoj povijesti i mitologiji puno ste čitali i učili. Možete li zamisliti da stojite na tlu ili šetate ulicama kojima su nekoć šetali antički narodi? Ne trebate putovati u Italiju ili Grčku kako biste iskusili dio njihove kulture i načina života.

  Plesni koraci, zvuci i nošnja Trogira

  Svaki grad osim svoje materijalne kulturne baštine ima i onu dražesnu jedinstvenu nematerijalnu baštinu. Posjetite Trogir i pritom nemojte biti samo pasivni promatrači dok vam vodič priča o nematerijalnoj kulturnoj baštini.

  Od Biblijskog vrta do pustinjačkih utočišta

  Biblijski vrt je oaza mira i melem za oči. Provest ćemo Vas kroz njegovu lepezu od 120 vrsta biljaka koja se spominju u Bibliji. Pratit će Vas šum potoka Stomorije bogat izvorskom vodom, pjev ptica te povjetarac koji se šulja krošnjama.

  Povijesna i prirodna blaga grada Visa

  Grad Vis još je jedan dragulj povijesti i kulturne baštine. Istraživanja su pokazala da je to najstariji hrvatski grad, iako se dugo time smatrao Stari Grad na otoku Hvaru.

  Stopama povijesti na Hvaru, Braču i Visu

  Moćni antički narodi i kasniji veliki osvajači koji su ispisivali stranice povijesti, nisu ostavili traga samo na dalmatinskom kopnu već i na otocima.

  Iskusite najatraktivniji vodeni sport

  Ako volite vodene sportove, adrenalin, avanturu i jedrenje iskušajte najbolji vodeni sport današnjice kitesurfing! Uz dugogodišnje iskusne instruktore kitesurfinga probajte ovaj vrlo zarazni sport kojemu je teško odoljeti.

  Doza adrenalina od Cetine do Jadrana

  Za sve one koji pod pojmom odmora podrazumijevaju samo aktivnost, aktivnost i aktivnost, ovaj program je savršen izbor!

Kontakt

AVENTUR D.O.O.

ID Kod:HR-AB-21-060049409
Adresa:Put brodograditelja 1, 21220 Trogir
Osnovana:1998. godine
Telefon:+385 21 882388
Fax:+385 21 882388
E-mail:aventur@aventur-agency.com
Web:www.aventur-charter.hr
Web:www.excursions-croatia.com

Poslovnice