Loading...

M-G Express d.o.o.

M-G Express d.o.o. je tvrtka za destinacijski menadžment i turoperator, osnovana 1994. godine sa sjedištem u Kanfanaru u Istri. Nudimo niz usluga vezanih za individualna i grupna putovanja. Naši turistički programi odgovaraju svim ljudima željnim otkrivanja svih ljepota Hrvatske i susjednih zemalja. Specijalizirani smo za grupna putovanja, ali pridajemo jednaku pažnju svojim individualnim gostima te organizaciji obiteljskih putovanja. Stavljamo naglasak na jednak omjer cijene i kvalitete, trudeći se ostvariti Vaše snove.

Nema objavljenih novosti

  Putovima vjere kroz kanfanarske crkvice

  Bogate kulturnom, povijesnom i umjetničkom baštinom, brojne stare crkvice Kanfanara prava su utočišta mira i duhovne snage.

  Notama Dvigrad festivala

  Na jednom od glavnih putova od mora prema unutrašnjosti Istre, iznad Limske drage stoji mali, uzbudljiv i lijep, mrtvi grad koji nije rušen vojnom silom, već napušten da sam proživljava svoje umiranje.

  Jedini tholos izvan Grčke

  Posjetom arheološkom nalazištu Maklavun svaki gost postaje istraživač i, baš poput Indiane Jones vraća se u prapovijesno doba naših predaka.

  Priča o boškarinu – najvećem simbolu Istre

  Istarski boškarin jedan je od najvećih simbola Istre. Važnost istarskog goveda, a posebice istarskog vola vrlo je bitna za kulturni identitet Istre.

  Starinski gastronomski užitci naših nona

  Legenda veli da je nona Luca iz Kanfanara mijeseći tijesto za pasutice sasvim slučajno oblikovala fuže, želeći neobičnom tjesteninom obradovati omiljenog rođaka iz Trsta. Istina ili ne, nebitno je, no svim Kanfanarcima poznato je da su njihovi fuži najbolji.

  Putovanje u središte Zemlje

  Diveći se ljepotama istarskog krajolika koji se pružaju pred nama, često zaboravimo na prave krške fenomene koji se na ovome poluotoku nalaze ispod nas.

Kontakt

M-G EXPRESS D.O.O.

ID Kod:HR-AB-52-040135035
Adresa:Šorići 24 G, 52352 Kanfanar
Osnovana:1994. godine
Telefon:+385 52 848149
Fax:+385 52 848225
E-mail:info@mgexpress.hr
Web:www.mgexpress.hr