Loading...

VMD putnička agencija d.o.o.

Turistička agencija VMD je privatna DMC agencija osnovana 1992. godine sa sjedištem u Zagrebu. Vodeća smo agencija za aktivni odmor u Hrvatskoj koja organizira pješačke i biciklističke ture, promatranje ptica (birdwatching) i arheološke ture. Više od dvanaest godina trudimo se našim individualnim klijentima i grupama pružiti personalizirane programe za jedinstveni doživljaj Hrvatske. VMD se također bavi uslugama vezanim za kongresni turizam (MICE) i poslovna putovanja. Naš tim se sastoji od turističkih stručnjaka koji se neprestano trude ispuniti sva očekivanja i želje naših klijenata i pružiti kvalitetne usluge za uloženi novac.

Seminar o praćenju grupa u pustolovnom turizmu

Održat će se na njemačkom jeziku od 28.02. - 02.03.2018.

12.02.2018

Seminar o vođenju u pustolovnom turizmu

Održat će se u Zagrebu, 16.12.2017. i na PP Medvednici, 17.12.2017.

11.12.2017

  Via Dinarica

  Krenite s nama mega pješačkom stazom preko zapadnog Balkana. Via Dinarica je mreža pješačkih staza koja povezuje šest zemalja zapadnog Balkanskog poluotoka, u jugoistočnoj Europi.

  U čarobnom svijetu močvara i ptica

  Ptice su posebna bića. Očaravajuci nas svojom pojavom, letom ili pjevom oduvijek su ljudima predstavljale pojam slobode i suptilne tajanstvenosti. Posjetom najočuvanijim i pticama najbogatijim staništima sjeveroistočne Hrvatske čaroban ptičji svijet očarat će i Vas!

  Otkrivanje Dalmatinske zagore

  Otkrivanje novih stvari, primamljiva tajanstvenost nepoznatog. Postoji nešto u ljudima što im ne da mira, neka iskra znatiželje i avanturističkog duha koja ih uvijek tjera na nešto novo. Budite i Vi jedan od avanturista koji se odvaže na pustolovinu i zaputite se u čaroban i još uvijek nedovoljno istraženi kraj Dalmatinske zagore.

  Nepoznatom Hrvatskom

  Vi, Vaš bicikl i naš olimpijski veteran – ovo je formula zabavne avanture bicikliranja kroz prekrasni kontinentalni istočni predio Hrvatske. Nevelik broj biciklista istražilo je ovaj prekrasni dio Hrvatske, zato budite jedni od prvih te proučite potencijal bicikliranja iz prve ruke.

Kontakt

VMD PUTNIčKA AGENCIJA D.O.O.

ID Kod:HR-AB-01-080038509
Adresa:Horvaćanska cesta 17, 10000 Zagreb
Osnovana:1992. godine
Telefon:+385 1 6065840
E-mail:vmd@vmd.hr
Web:www.vmd.hr