Loading...

Ilirija d.d. – Ilirija Travel

Nema objavljenih novosti

  Putovima hrvatsko-ugarskog kraljevstva

  Hrvatska i Mađarska živjele su u zajedničkoj državi 900 godina, a ovdje ćete upoznati mjesto krunjenja mađarskog kralja Kolomana 1102. godine i za hrvatskoga kralja.

  Putevima rimskih careva

  Za ljubitelje rimske povijesti na prostoru sjeverne i srednje Dalmacije vodimo Vas Rutom rimskih careva, jednom od europskih kulturnih ruta.

  Tragom blaga samostanskih riznica

  Tajne i blaga najstarijih samostana na ovim prostorima pričaju tisućljetnu povijest ovoga kraja.

  Jedrenje uz Biograd Boat Show

  Za NP Kornate je nobelovac G. B. Shaw napisao: „Posljednjeg dana stvaranja Bog odluči okruniti svoje djelo pa je iz suza, zvijezda i daha stvorio Kornate“. Biograd je rodno mjesto nautičkog turizma u Hrvatskoj.

  Užitci zaleđa sjeverne Dalmacije

  Osjetite dobrodošlicu sjeverne Dalmacije u najistaknutijim agroturističkim objektima oplemenjenim izvornom gastronomskom ponudom kombinirajući oblike aktivnog odmora, kulturne i gastroponude.

  3000 godina vinske priče

  Mediteranski čovjek uzdigao se iz barbarstva uspjevši kultivirati maslinu i lozu. Priča o vinu i maslinovom ulju stara je 3000 godina, a ovdašnji je ljudi prenose i danas od kamenih padina zaleđa Zadra do nagrada na vinskim smotrama diljem Europe.

  Putovima svetog drva

  Povijest maslinarstva i proizvodnje maslinovog ulja, jednog od osnovnih i najzdravijih sastojaka mediteranske kuhinje stara je preko tisuću godina.

  Wine & bike tour

  Kultivirani krajolik Ravnih kotara, plodne doline s mediteranskom klimom i vrhunskim maslinarima i vinarima u zaleđu Zadra i Biograda bit će osobit užitak za ljubitelje bicikla.

  Bike tour izgubljenih gradova

  Biciklistička tura Pašmanom i Ugljanom vodi Vas šetnicama uz more do vidikovaca na vrhovima brda.

  U svijetu podzemlja

  Upoznajte najčudesniji dio krškog svijeta - njegovo podzemlje. Vodimo vas u Cerovačke pećine na južnim obroncima Velebita, najveće pećine otvorene posjetiteljima u Hrvatskoj, sa šarenilom špiljskih ukrasa od kojih zastaje dah.

  U carstvu adrenalina

  Provozajte se terenskim vozilima vijugavim stazama mitske planine Velebit do visine 1700 metara nad morem odakle puca pogled na zemlju tisuću otoka.

  Cruising kroz dalmatinsku baštinu

  Upoznajte ljepotu stotinu otoka sjeverne Dalmacije na drugačiji i komforniji način u plovidbi užitka na 40 metarskoj jahti Nada.

  Proljetne vode krškog kraja

  Kada u dalmatinskom kršu nahrupe proljetne vode, priroda zablista u svoj svojoj snazi.

  Putovima soli i ljekovitog blata

  Solane u Ninu i Pagu neodvojivi su dio povijesti u kojoj su upravo one činile iznimno značajnu okosnicu ekonomije prostora ali i stvarale specifičan kulturni krajolik neponovljivih vizura.

Kontakt

ILIRIJA D.D. – ILIRIJA TRAVEL

Adresa:Tina Ujevića 7, 23210 Biograd na moru
Telefon:+385 23 383556
Fax:+385 23 383008
E-mail:sales@ilirija-travel.com
Web:www.ilirija-travel.com