Loading...

Adriagate d.o.o. proslavio 20 godina poslovanja

17.05.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Okrugli jubilej Adriagate je proslavio sa svojim iznajmljivačima u Vodicama, Splitu i Crikvenici - po jednom u svakoj regiji u kojoj djeluju

Turistička agencija Adriagate d.o.o. obilježila je 20 godina svog djelovanja te su svoj okrugli rođendan odlučili proslaviti sa svojim iznajmljivačima u Vodicama, Splitu i Crikvenici – po jednom u svakoj regiji u kojoj djeluju.

U Vodicama, Splitu i Crikvenici slavlje je uveličalo 300 uzvanika, a fokus cjelokupnog događaja stavljen je na riječi partnerstvo i povjerenje.

„Glavni kotač našeg uspjeha su upravo naši iznajmljivači. Kvalitetan i iskren odnos koji već 20 godina njegujemo s njima naša su najbitnija karakteristika, a zavidan broj dugogodišnjih iznajmljivača daju nam vjetar u leđa! Tom krilaticom nastavit ćemo uspješno surađivati i u budućnosti, dajući sve od sebe da budemo što bolji, njegujući prijateljske, ali i profesionalne odnose. Upravo povjerenje koje nam je ukazano iznimno cijenimo, a ovo je prilika da na istome i zahvalimo.“, poručio je izvršni direktor Adriagate d.o.o., Mate Balić.

Put agencije Adriagate d.o.o. počeo je davne 2001. godine. U doba kada je tek malo ljudi bilo upoznato sa Internet prodajom, vlasnici tvrtke, a tada školski prijatelji Toni Blašković i Igor Popović, imali su ideju promovirati Hrvatsku, njene ljepote i turističke kapacitete cijelom svijetu. Od tada, pa do danas, svojim predanim i upornim radom, digitalizacijom poslovanja, ulaganjem u kvalitetni tim te njegovanjem odnosa sa svjetskim partnerima, Adriagate d.o.o. niže uspjeh za uspjehom te ponosno slavi svoj 20. rođendan.

Biti vodeća turistička agencija u Hrvatskoj, koja u svojoj ponudi broji preko 12 000 smještajnih jedinica, a istovremeno uspješno odolijevati svim globalnim promjenama nije nimalo lako. Održavati taj status već 20 godina pravi je izazov iza kojeg stoji mnogo rada, truda i uzajamnog povjerenja.

Adriagate je svoj dugogodišnji rad okrunio rebrandingom, tako da u novom ruhu – pod novim logom i sloganom nastavlja svoj uspješni put.

Galerija je dostupna ovdje.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: Adriagate d.o.o.

 

Vaši komentari