Loading...

Adriagate širi poslovanje: uspješna integracija lokalne turističke agencije

17.04.2018
Adriagate d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Integracija turističke agencije Raduča značajan je poslovni iskorak u cilju unaprjeđenja poslovanja i rasta na hrvatskom tržištu

Nakon dugogodišnjeg uspješnog poslovanja, turistička agencija Adriagate napravila je korak naprijed i integrirala poslovanje primoštenske agencije Raduča. Temeljena na obiteljskim  vrijednostima i prijateljskom odnosu s iznajmljivačima obiteljskog smještaja, TO Raduča jedna je od najistaknutijih lokalnih turističkih agencija. 

Potreba za implementacijom i korištenjem novih tehnoloških rješenja kako bi se prilagodili zahtjevima tržišta, navela je obitelj Erak, vlasnike agencije Raduča, na razmišljanje o integraciji svog poslovanja s tehnološki snažnijom turističkom agencijom koja će im moći osigurati daljnji razvoj i napredak. „U ovom trenutku Adriagate je bio logičan izbor. Obzirom da smo već neko vrijeme pratili poslovanje ove agencije, bili smo upoznati s politikom širenja i otvaranja poslovnica Adriagate-a diljem Jadrana. Želja nam je osigurati daljnje unaprjeđenje u radu i prodaji, ali i zadržati osnovne vrijednosti za koje smo se svih ovih godina zalagali.“ izjavila je obitelj Erak. Goran i Sabina Erak nastavit će djelovati kao glavni koordinatori i menadžeri primoštenske agencije Raduča pod vodstvom Adriagate turističke agencije.

Za Adriagate d.o.o. ovo je značajan iskorak prema širenju poslovanja s ciljem osnaživanja pozicije i rasta na hrvatskom tržištu, gdje već imaju zapaženu ulogu.

Direktor Adriagate d.o.o. Mate Balić: „Ovaj projekt integracije poslovanja značajan je za jačanje našeg položaja na tržištu u Dalmaciji ali i u cijeloj Hrvatskoj. Zahvalni smo na razumijevanju, suradnji i potpori obitelji Erak koja je omogućila brzu i efikasnu tranziciju poslovanja. Bio je ovo zahtjevan pothvat ali uspješno priveden kraju, na obostrano zadovoljstvo. Želim naglasiti kako nam je izuzetno drago što se obitelj Erak pridružila našem timu i vjerujemo da smo zajedno spremni za nove uspjehe kako u nadolazećoj sezoni tako i sezonama koje će tek doći. Nadamo se da je ovo tek početak jedne lijepe hrvatske priče u osnaživanju lokalnih turističkih agencija u cilju unaprjeđenja poslovanja.

Adriagate d.o.o. jedna je od vodećih turističkih agencija u Hrvatskoj. Praćenje novih tehnoloških dostignuća i implementacija istih u poslovanje osigurala im je partnerstva s brojnim renomiranim svjetskim portalima među kojima su Booking.com i AirBnB. Danas Adriagate zapošljava preko 100 zaposlenika u osam poslovnica diljem Jadrana. Pored glavnog ureda u Splitu, imaju i četiri poslovnice, u Rogoznici, Vodicama, Trogiru i Vrboskoj na otoku Hvaru. Ove godine otvorili su i tri nove poslovnice, u Omišu, Tučepima i Primoštenu. „Poslovnice nam omogućavaju da svojim gostima, ali i iznajmljivačima budemo uvijek na raspolaganju! U ponudi imamo preko 10.000 apartmana, a na godišnjoj razini dovodimo preko 100.000 gostiju. Prošla, 2017. godina bila nam je rekordna, a od ove sezone očekujemo još bolje rezultate.“ - kazao nam je Igor Popović, vlasnik i osnivač ove turističke agencije.

Za više informacija i pitanja o mogućnostima suradnje možete se obratiti na telefon 021/ 271 870 ili e-mail product@adriagate.com, te na web stranici Adriagate.com.

 

Foto i izvor: Adriagate d.o.o.

Vaši komentari