Loading...

Arabian Travel Market: Budućnost međunarodnih putovanja i turizma

28.04.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Vodeći turistički sajam na Bliskom istoku održat će se uživo od 9. do 12. svibnja u Dubaiju i virtualno tjedan dana kasnije

Arabian Travel Market (ATM) međunarodni je sajam koji otključava poslovni potencijal Bliskog istoka svim profesionalnim organizatorima incoming i outgoing putovanja.

Prvi hibridni ATM održan je u svibnju 2021. u organizaciji tvrtke Reed Expo iz Londona. Kako je hibridno izdanje sajma ostvarilo veliki uspjeh, i ove godine sajam ide u istom formatu i to u terminu od 9. do 12. svibnja uživo u Dubai World Trade Centru, te od 17. do 18. svibnja virtualno.

Turističke destinacije iz cijelog svijeta predstavit će svoje ponude zajedno s najvećim imenima u smještaju i ugostiteljstvu, u društvu renomiranih turističkih atrakcija, inovativnih ICT tvrtki i vodećih zrakoplovnih kompanija, s ultimativnim ciljem ponovnog povezivanja sektora (Reconnecting the travel industry). Zacrtavanje budućnosti industrije, upoznavanje najnovijih trendova i prilika za rast i oporavak posebno su istaknute teme u fokusu ovogodišnjeg ATM-a, najavljuje organizator.   

Više informacija o sajmu i registraciji pronađite ovdje.

Izvor i foto: ATM

 

Vaši komentari