Loading...

Croatia Airlines: Pet novih linija iz Splita

14.06.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Od danas izravni letovi iz Splita za Stockholm, Bukurešt, Dublin, Milano i Amsterdam

Od petka, 10. lipnja 2022., u Zračnoj luci Split svečano je obilježeno uvođenje novih sezonskih linija Croatia Airlinesa, kojima će nacionalni avioprijevoznik tijekom ovogodišnjeg ljetnog reda letenja izravno povezivati Split s pet novih europskih odredišta - Stockholmom, Bukureštom, Dublinom, Milanom i Amsterdamom.

„Drago nam je što smo putnicima ponudili još kvalitetniji izbor putovanja i proširili našu mrežu europskih odredišta. Tijekom ovogodišnje sezone planiramo povezivati Hrvatsku s 21 međunarodnim odredištem, odnosno 22 europske zračne luke, a zrakoplovi će pritom letjeti na 41 međunarodnoj liniji. U tom razdoblju planiramo obaviti više od 16.000 letova i ponuditi oko 1,766.000 sjedala, čime će nacionalni avioprijevoznik i ove godine pridonijeti kvaliteti hrvatskog turističkog proizvoda te unapređenju prometne infrastrukture RH.", rekao je Slaven Žabo, komercijalni direktor Croatia Airlinesa.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom ove sezone izravno će povezivati Split s ukupno 18 europskih odredišta. Uz nove sezonske linije za Stockholm, Bukurešt, Dublin, Milano i Amsterdam, Split će ove sezone biti izravno povezan i s Atenom, Bečom, Berlinom, Düsseldorfom, Frankfurtom, Kopenhagenom, Londonom (ZL Heathrow i ZL Gatwick), Lyonom, Müchenom, Parizom, Rimom i Zürichom. Uz to, obnavljaju se i letovi na sezonskoj liniji Split - Prag koja je prvi put uvedena lani.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: Turizmoteka

Foto: Croatia Airlinesa 

Vaši komentari