Loading...

Grčka postaje ECTAA-ina odabrana destinacija 2022.

11.04.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Sljedeća polugodišnja sjednica ECTAA-e održat će se u studenom na Kreti

Iako je politička i gospodarska situacija i dalje teška za cijelu turističku industriju, u nadi da će 2022. biti sinonim za oporavak putovanja i turizma u Europi, Grčka nacionalna turistička organizacija (GNTO) i Europsko udruženje nacionalnih udruga putničkih agencija i organizatora putovanja (ECTAA) potpisali su sporazum kojim Grčka postaje odabrana destinacija tog krovnog udruženja.

ECTAA se na godinu dana obvezala promovirati Grčku, ne samo kao jednu od najatraktivnijih destinacija u Europi, već i kao jednu od najsigurnijih ispred više od 70.000 turističkih agencija i turoperatora diljem Europe. Grčka je fascinantna destinacija za odmor tijekom cijele godine na Mediteranu te će #AllYouWantIsGreece postati sinonim mnogim europskim putnicima.

Unatoč trenutnim neizvjesnostima, turistički sektor i putnici diljem svijeta željno iščekuju povratak putovanja. Kao ECTAA-ina odabrana destinacija za 2022., sigurnost i blizina Grčke kao destinacije, raznolikost i kvaliteta njezine turističke ponude, te svakako priroda koja oduzima dah, jedinstvena baština i gastronomija bit će središte naših promotivnih napora. Uvjereni smo da će ova suradnja uspješno dovesti više putnika u Grčku”, istaknuo je Eric Drésin, glavni tajnik ECTAA-e.

Također, ECTAA najavljuje kako će svoju polugodišnju sjednicu održati u studenom 2022. na Kreti. Tom će se prigodom nacionalni delegati ECTAA-e upoznati s turističkim ponudom izvan ljetne sezone i iskoristiti priliku da se povežu s turističkim agentima i turoperatorima u Grčkoj.

Više informacija dostupno je ovdje.

Izvor i foto: ECTAA

 

Vaši komentari