Loading...

Kristjan Staničić ponovno izabran za direktora HTZ-a

30.06.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Odluka o imenovanju na mandat od četiri godine donesena je na 12. sjednici Turističkog vijeća HTZ-a

U četvrtak, 30. lipnja 2022. je održana 12. sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice na kojoj su članovi vijeća usvojili odluku o imenovanju Kristjana Staničića direktorom HTZ-a na mandat od četiri godine.

Zahvaljujem svim članovima Turističkog vijeća HTZ-a na čelu s ministricom Brnjac na ukazanom povjerenju. Dužnost direktora Hrvatske turističke zajednice obnašam od srpnja 2017. godine te sam posebno ponosan na činjenicu da smo u dosadašnjem razdoblju pozicionirali Hrvatsku na 16. mjesto najsnažnijih turističkih brendova na svijetu te 9. mjesto u Europi. Ponosan sam na svoj mladi i entuzijastični tim, kao i na čitav niz provedenih projekata, suradnji, zanimljivih i inovativnih kampanji kojim smo zadržali kontinuitet rasta i razvoja hrvatskog turizma. Najbolja potvrda zajedničkog rada, a ovdje ne mislim samo na HTZ već na cijeli turistički sektor, su odlični turistički rezultati koje je naša zemlja nastavila ostvarivati unatoč svim izazovima i poremećajima nastalim na globalnom turističkom tržištu uslijed pandemije, a sada i nemilih događaja u Ukrajini. Zajedno sa svojim timom vrlo motivirano nastavit ću raditi na dobrobiti hrvatskog turizma, a podsjećam da se nalazimo i usred izrade našeg najvažnijeg dokumenta, Strateškog i marketinškog plana hrvatskog turizma za razdoblje do 2026. godine koji će biti prekretnica u provedbi budućih promotivnih aktivnosti hrvatskog turizma“, izjavio je direktor Staničić.

Dodajmo i to da su članovi Turističkog vijeća između ostaloga usvojili odluku o odabiru projekata udruženih turističkih zajednica u 2022. te odluku o raspodjeli sredstava za projekte regionalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2022. Također, na sjednici je prihvaćen prijedlog suradnje s Croatia Airlines d.d. i Turističkom zajednicom Osječko-baranjske županije.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: HTZ

 

Vaši komentari