Loading...

Novi vizualni identitet Travelife

04.12.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Logotip i nove oznake certifikacije su odgovor na potražnju kupaca te im pomažu da što jednostavnije i brže prepoznaju održive turističke tvrtke pri odabiru destinacije za odmor

Travelife, vodeća inicijativa za osposobljavanje, upravljanje i certificiranje turističkih tvrtki posvećenih održivom razvoju, ima novi vizualni identitet koji uključuje redizajniranu internetsku stranicu i logotip s motivom ruke i lista. Kampanja vezana uz vizualni identitet stavlja naglasak na suradnju s turističkim poduzećima kako bi im se pomoglo da putem Travelifa za turoperatore i zaposlenike turističkih agencija ili pak Travelife za hotele i smještaj poboljšaju svoje ekološke, društvene i ekonomske učinke.

Logo Travelifea s motivima ruke i lista predstavlja ljude i destinacije, odnosno dvije strane ključne za održivost u turizmu i održivost u putovanjima, navodi se u biltenu Travelifea.

Pojednostavljeni logo dizajniran je uz konzultacije s ključnim turoperatorima uključenim u projekt, a od ove jeseni naći će se na internetskim stranicama  partnera projekta kao i u milijunima brošura.

„Novi logo i oznake certifikacije su odgovor na potražnju kupaca i pomažu im da brzo i lako identificiraju održive putničke kompanije i smještaj kada odabiru destinacije za odmor“, kažu u Travelifeu. Dodaju da je ceritifikacijski program Travelife jedini na svijetu kojeg su napravili zaposlenici u turizmu za radnike u turizmu i koji obuhvaća sve ključne održive, ekološke, društvene i ekonomske elemente.

Nikki White, voditeljica odjela destinacija i održivosti pri Britanskoj udruzi turističkih agencija (ABTA), osvrnula se na to što certifikat Travelife znače za hotele i njihov ugled: " Travelife certifikacija je zasluženo priznanje hotelima koji su je postigli, a nove Travelife oznake će im pomoći da se istaknu naspram konkurencije na sve konkurentnijem tržištu." (dk, np)

 

Vaši komentari