Loading...

Place2Go: Svijet putovanja u Zagrebu

31.03.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Turistički sajam u Hrvatskoj održat će se od 8. do 10. travnja

U Zagrebu će se po deveti put od 8. do 10. travnja održati Međunarodni sajam turizma Place2Go. Cilj ovog sajma je povezivanje turističke ponude s potencijalnim gostima, kao i umrežavanje svih onih koji čine kvalitetan turistički proizvod.

Uz brojne izlagače iz gotovo svih krajeva Hrvatske bit će predstavljena i turistička ponuda iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Italije, Nizozemske, Turske, Indonezije, Indije, Maldiva i, po prvi put, iz Crne Gore.

Inače, na sajmu tradicionalno izlažu tvrtke koje nude sve vrste i oblike turističkih usluga, kao i oni koji su indirektno vezani uz turizam, poput osiguravajućih društva, banaka i teleoperatera. S obzirom na aktualne trendove koji su dodatno povećali njegovu popularnost, posebno će se predstaviti i kamping turizam te putovanje kamperima. Publika će također imati priliku razgledati "kuće na četiri kotača".

Uz izložbeni dio, u sportskoj dvorani Arena Zagreb, na sajmu Place2Go održat će se i bogat popratni program, pa će se tako na B2B danu predstaviti platforma Smart tourism s aktualnim temama vezanim uz poslovni turizam. U subotu i nedjelju na glavnoj pozornici će gostovati poznati putopisci, influenceri i blogeri.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HTZ i Place2Go

Foto: Međunarodni sajam turizma Place2Go

 

 

Vaši komentari