Loading...

Promocija Plitvičkih jezera, Karlovačke i Ličko-senjske županije

24.05.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Promotivni film "Moja destinacija" bit će prikazan na tržištima Njemačke, Austrije i Švicarske

Ljepote Nacionalnog parka Plitvička jezera te destinacija Karlovačke i Ličko senjske županije prikazat će se kroz promotivni film "Moja destinacija" na tržištima Njemačke, Austrije i Švicarske koja obuhvaćaju govorno područje s više od 110 milijuna izvornih govornika.

Suradnjom Turističkih zajednica Karlovačke i Ličko-senjske županije te Nacionalnog parka Plitvička jezera, uložilo se u promociju destinacije kroz jedinstven format promotivnog filma gdje će poznati njemački glumac Oliver Hörner pokazati najljepše kutke ove dvije županije.

"Mi smo u dugogodišnjem klasteru Lika-Karlovac i sada smo u ovoj produkciji zajedno jer imamo obostrane interese i vjerujemo kako će ovaj promotivni film dobro odjeknuti na njemačkom tržištu",  rekao je direktor Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivan Radošević.

"Nama su turisti s njemačkog govornog područja izuzetno važni, a samo područje Plitvičkih jezera nosi 50% turističkog prometa", rekao direktor Turističke zajednice Karlovačke županije Željko Fanjak te dodao kako vjeruje da će zajednički promotivni film imati dobar uspjeh.

Ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera Tomislav Kovačević rekao je kako su njemački gosti najbrojniji posjetitelji u Nacionalnom parku Plitvička jezera kao i u cijeloj regiji. Naglasio je kako se nalazimo u destinaciji koja je ušla u top 100 svjetskih održivih destinacija te kako su njemački gosti poznati po odgovornosti prema prirodi i okolišu i uvijek rado viđeni gosti.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HrTurizam

Autor fotografije: Luka Esenko, Izvor: HTZ

Vaši komentari