Loading...

Pula i Medulin u novom broju talijanskog Camperlifea

21.06.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Autori reportaže ističu kako je taj dio Istre najljepši zahvaljujući zemljopisnom položaju i prirodnim bogatstvima

U novom broju specijaliziranog talijanskog mjesečnika Camperlife objavljena je reportaža za road trip putovanje po Istri pod nazivom „Putovanje iz snova: Istra u plavetnilu“. Riječ je o reportaži koja opisuje bogato prirodno nasljeđe južne Istre, odnosno naglasak je na Puli, gradu za kojeg se u reportaži ističe da ga krasi tri tisuće godina duga povijest te koji je nadaleko prepoznat po najvažnijem rimskom lokalitetu u Hrvatskoj – pulskoj Areni. Također se ističe kako grad Pulu krasi i prekrasna obala te blizina Brijuna i mnogih uvala u mjestima venecijanskog stila.

Tu je i Medulin za kojeg se ističe njegova prekrasna rivijera koja predstavlja jedno od najzaštićenijih i najrazvedenijih obalnih područja u Istri gdje se nalazi i Rt Kamenjak te svjetionik Marlera. Od mnogih prirodnih ljepota posebno su istaknute plaže od kojih je istaknuta ona najpoznatija - plaža Bijeca, koja se blago spušta u more i koja ima brojne sadržaje što je čini savršenom za obitelji s malom djecom.

Autori reportaže ističu kako je ovaj dio Istre najljepši upravo zahvaljujući svom zemljopisnom položaju i prirodnim bogatstvima te da se može posjetiti tijekom cijele godine.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HTZ

Foto: Ivan Šardi;  Izvor: HTZ

Vaši komentari