Loading...

Tražite posao u turizmu?

18.06.2019
Putovanja sa stilom d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Travels in Style traži agenta u turističkoj agenciji za prodaju paket aranžmana

Travels in Style je agencija specijalizirana za outgoing putovanja, a na tržištu je već 11 godina. Sva putovanja su skrojena prema potrebama i željama naših klijenata te uvijek nastojimo ponuditi neka nova iskustva i pružiti klijentima nezaboravan doživljaj na putovanju.

Mjesto rada: poslovnica Centar Kaptol, Nova Ves 17, 10000 Zagreb

Radno vrijeme: 9-17:00 pon – petak, 10-14:00 svaku drugu subotu, kada se radi u subotu radi se do 16:00 sati, osim jedan dan do 17:00 sati.

Opis posla: Agent u turističkoj agenciji za prodaju paket aranžmana. Izrada ponuda koje uključuju zrakoplovne karte (nije potrebno imati IATA licencu ili bilo kakvo drugo predznanje ili certifikat za izdavanje avio karata), transfere, hotele, resorte, te sve dodatne usluge u dogovoru s klijentom.
Usmena i pismena komunikacija s klijentima, hotelima, dobavljačima i drugim partnerima na hrvatskom i engleskom jeziku.  Izrada kalkulacija u Excelu, izrada financijske ponude, računa, Ugovora o putovanju, izrada polica osiguranja u programu za agencije, te administrativno praćenje ponude od prvog kontakta s klijentom do pripreme računa za računovodstvo.

Kvalifikacije: odlično znanje engleskog jezika, razumijevanje njemačkog, odlično poznavanje rada na računalu – Outlook, Word, Excel

Osobine: vrijedna, odgovorna i komunikativna osoba željna upijanja novih znanja i spremnu na timski rad.

Zainteresirani kandidati mogu slati životopise na info@travelsinstyle.hr.

 

Izvor i foto: Putovanja sa stilom

TRAVELS IN STYLE
Centar Kaptol, Lv. 3
Nova Ves 17, 10 000 Zagreb
Tel. +385 1 5513 408

 

Vaši komentari