Loading...

TZGZ: Prvo mjesto za stranicu sport.infozagreb.hr

01.07.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Nagrada je osvojena na međunarodnom festivalu WorldMediaFestivals u Njemačkoj

Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) osvojila je prvo mjesto za svoje internetske stranice posvećene sportu: sport.infozagreb.hr na nedavno održanom 10. međunarodnom festivalu WorldMediaFestivals / Tourism & Travel Media Awards u Njemačkoj.

Festival ocjenjuje i nagrađuje izvanredna medijska rješenja posvećena turizmu i putovanjima na međunarodnoj razini, uključujući audiovizualne, tiskane i online produkcije s naglaskom na učinkovitost obraćanja određenoj ciljnoj skupini. Na festivalu je sudjelovalo 198 sudionika iz 18 zemalja, a nagrade se dodjeljuju u kategorijama za filmsku, televizijsku, internetsku i tiskanu produkciju. Internetske, mikro i mobilne stranice ulaze isključivo u konkurenciju za nagradu Intermedia - globe Silver, a popis nagrađenih dostupan je ovdje.

„Svaka od nagrada poseban je poticaj našem radu i sretni smo kada i međunarodna struka, ali i publika prepoznaju isti. Ovim putem bih posebno zahvalila g. Zlatku Mateši i Hrvatskom olimpijskom odboru, gospođi Sandri Čorak te g. Velimiru Cindriću što su nam pomogli oko izrade naših sportskih stranica. Zagreb se u više navrata pokazao i dokazao kao vrhunski domaćin brojnim domaćim i međunarodnim sportskim natjecanjima, uključujući i razna svjetska prvenstva te svjetske kupove. Isto tako, naš grad nudi sjajne prostore na otvorenom i zatvorenom za profesionalno, amatersko i rekreativno bavljenje sportom, kao i za sportske pripreme stranih i domaćih natjecatelja. S obzirom na sve veći značaj našeg grada kao suvremenog sportskog središta te potrebu daljnjeg pozicioniranja Zagreba u segmentu sportskog turizma, stranice obuhvaćaju pregled aktualnih sportskih događanja, popis sportskih i rekreacijskih objekata i dvorana, prijedlog aktivnosti te povijesni osvrt na bogatu zagrebačku i hrvatsku sportsku povijest.“, izjavila je Martina Bienenfeld, direktorica TZGZ.

Podsjećamo, TZGZ je sportske stranice objavila prošle godine za vrijeme održavanja Olimpijskih igara, a dostupne su na ukupno šest jezika – engleski, francuski, njemački, španjolski, talijanski i, naravno, hrvatski. Navigacija je osmišljena po kategorijama po kojima se može brzo i jednostavno pretraživat, a za potrebe promocije Zagreba kao idealne sportske destinacije izrađen je i prigodni film koji je dostupan na ovdje.

Izvor: TZGZ

Foto: J.Duval, Izvor: TZGZ

Vaši komentari