Loading...

UHPA-ini EU projekti na sajmu Place2go

07.03.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Međunarodni sajam turizma održava se od 14. do 16. ožujka. U sklopu sajma prezentirat će se EU projekti UHPA-e, SUD SIT i Travelife

Ovogodišnji Place2go održava se u ožujku, od 14. do 16., u Zagrebu. Prema najavama organizatora izlagači iz 18 zemalja potaknut će kod posjetitelja želju za putovanjima, kako kroz vizualni doživljaj destinacija, tako i kroz mnogobrojna zanimljiva predavanja, okuse i mirise različitih svjetskih kuhinja.

U sklopu sajma organizirat će se poslovna druženja i predavanja, na kojima će i ove godine sudjelovati UHPA. Naime, Olja Ljubišić, stručna suradnica Odjela projekata predstavit će UHPA-ine EU projekte i programe certifikacije 14. ožujka u 14 sati.

Fokus predavanja bit će na projektu Održivi razvoj turizma posebnih interesa (SUD SIT) te projektu odgovornog poslovanja Travelife, oba su financirana sredstvima Europske unije. Tako će Ljubišić govoriti o uređenju 100 kilometara biciklističke staze u Konavlima i uvođenju GPS sustava te nabavki bicikala. Povući će se paralela s mogućnostima turističkih agencija u razvijanju ovakve i sličnih ponuda, a sve kako bi se privukli turisti rekreativci.

Govorit će o vodećoj svjetskoj inicijativi Travelife te kako certificirati svoje poslovanje kao društveno odgovorno.

Više o projektima UHPA dostupno je ovdje, a za više informacija o sajmu posjetite www.place2go.org.

 

 

 

Vaši komentari