Loading...

UHPA: Potpisan sporazum o suradnji s Udruženjem putničkih agencija Azerbajdžana

17.05.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Sporazum je potpisan u sklopu turističkog događanja „Adriatic Luxury“ koji se održao od 12. do 15. svibnja u Dubrovniku

U Dubrovniku je od 12. do 15. svibnja 2022. održano turističko događanje „Adriatic Luxury“ u organizaciji tvrtke Travel Connection Union i dubrovačke agencije Adriatic Concierge, članice UHPA-e.

Događanje je okupilo 60 agenata iz Poljske, Litve, Latvije te Moldavije, Azerbajdžana i Kazahstana s ciljem promocije luksuznog segmenta turizma. 

U sklopu događanja „Adriatic Luxury“  održan je poslovni sastanak na kojem su prisustvovali Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA-e), Monika Udovičić, ravnateljica Uprave u Ministarstvu turizma i sporta te Rufat Hajiyev, predsjednik Upravnog odbora Udruženja putničkih agencija Azerbajdžana (ATAA).

Na sastanku je bilo riječi o razvoju i proširenju suradnje turističkih organizacija dviju zemalja, realizaciji B2B (business to business) susreta i info tura, organizaciji čarter letova, povećanju intenziteta bilateralnih turističkih putovanja, kao i razmjeni iskustva.

Tom prilikom,  predsjednik UHPA-e Tomislav Fan i predsjednik Upravnog odbora ATAA-e Rufat Hajiyev potpisali su sporazum o poslovnoj suradnji koji će doprinijeti promociji Hrvatske na azerbajdžanskom tržištu putovanja i približiti azerbajdžanske turoperatore hrvatskim partnerima.

Izvor: Dubrovački dnevnik.hr, Adriatic Concierge d.o.o. i ATAA

Foto: ATAA i UHPA

 

Vaši komentari