23. međunarodna poslovno-turistička burza PUT

Održat će se od 28. do 30. studenog u Velikoj Gorici

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret kojeg DMK Vall 042 d.o.o. organizira u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji Burza je održana već 22 puta, a ove godine održava se od 28. do 30. 11. u Velikoj Gorici uz podršku TZ Zagrebačke županije.

Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nosioca ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta - domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima kao i aktivnim druženjem sudionika. Sve to svih ovih godina čini Burzu PUT cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem.

Prijavni obrazac dostupan je ovdje, s napomenom kako agencije ne plaćaju B2B, dok turističke agencije u članstvu UHPA-e ostvaruju 20% popusta na A i B program.

Više informacija zajedno s programom događanja pronađite ovdje.

Za dodatne informacije obratite se na e-mail: put@vall042.com ili na telefon 099 8196 432.

Izvor i foto: DMK Vall 042 d.o.o.