Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju – Kvaliteta360

Održat će se 15. lipnja 2023. u Zagrebu

Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju – Kvaliteta360 održava se već treću godinu zaredom s ciljem podizanja svijesti i razmjene iskustva o važnosti upravljanja kvalitetom. Konferencija će se održati 15. lipnja u novootvorenom hotelu Zonar, hotelijerske kuće Maistra Hospitality Group u organizaciji BARREK Group.  

Konferencija obuhvaća brojna predavanja od strane stručnjaka renomiranih hrvatskih i inozemnih poduzeća, koji su upravo podizanjem i održavanjem visoke razine kvalitete prepoznati na domaćem i globalnom tržištu. Ove godine sudionici imaju priliku slušati i nekoliko stručnjaka iz područja turizma, a cjelokupni program je dostupan ovdje

Uz brojna organizirana predavanja, konferencija je idealna prilika sudionicima za ostvarivanje novih poslovnih kontakta i održavanje radnih sastanaka. Prethodne konferencije su izazvale veliki interes te su zahvaljujući sponzorima i stručnim predavačima, opravdale očekivanja.

Ne propustite Kvalitetu360 i osigurajte svoju kotizaciju na vrijeme putem webshopa na službenoj stranici konferencije – www.kvaliteta360.eu.

Izvor i foto: Kvaliteta360