Advent Zagreb ponovno blista punim sjajem

Najljepša božićna priča od 26. studenog 2022. do 7. siječnja 2023.

Ove godine Advent Zagreb na ulice grada vraća ono što će nas uvijek nasmijati i razvedriti, raznježiti i očarati: božićne dekoracije i ljupke drvene kućice, dražesnu glazbu i prigodne predstave, odličnu ugostiteljsku ponudu te nasmiješena rumena lica. Advent u Zagrebu predstavlja božićni duh, a njega stvaraju emocije u našim srcima. On je lagana šetnja s najmilijima, osjećaj topline unatoč hladnoći u zraku, radost darivanja i vjera u bolje sutra. I zato je ove godine adventski program u Zagrebu kreiran da zvukom, prizorom, okusom i mirisom dozove taj božićni duh na ulice grada s milijun srca, a kako bi svako od njih moglo ponovno iskusiti osjećaj čiste radosti.

Program otvorenja započinje u subotu, 26.11.2022. s početkom u 16:30 na Manduševcu paljenjem prve adventske svijeće, zatim će u 17:30 na Platou Gradec bit prigodno otvorenje. Svečano otvorenje Ledenog parka je u 18:30, dok je paljenje lampica na Zrinjevcu predviđeno u 19:30. 

Bogat kulturno - glazbeni program po raznim lokacijama u gradu, kao i detaljne satnice svih programa te aktualne informacije dostupne su na službenim stranicama Adventa Zagreb: www.adventzagreb.hr.

Izvor: TZGZ

Foto: Advent Zagreb 2022.