Dani sporta i rekreacije u Novom Vinodolskom

FIT4NOVI održat će se 27. do 30. svibnja 2023.

Novi Vinodolski će od 27. do 30. svibnja 2023. postati centar sporta i rekreacije uz dobro poznatu i posjećenu manifestaciju FIT4NOVI koja će kroz četiri dana pokazati svu raskoš sportova i mogućnosti rekreacije uz turnire, prezentacijske treninge, šetnje, radionice i druge aktivnosti.

Manifestacija će započeti u subotu, 27. svibnja interpretacijsko-rekreativnom šetnjom u Ledenice, točnije na vidikovac Gradina s kojeg se pruža prekrasan pogled. Istoga dana će se održati i šahovski turnir za Juniore kao i prezentacija jedrenja, vježbe za treću dob i početak teniskog turnira koji će trajati sva četiri dana manifestacije. Subotnje popodne rezervirano je za radionicu sirove hrane.

Nedjeljno jutro započet će Biciklijadom prema zaleđu, od Korza hrvatskih branitelja na kojem će biti start, a istog dana je na rasporedu i šahovski turnir za Seniore. Kroz dan posjetitelje očekuju i sportska igraonica za vrtićki uzrast, projekt vezan za prevenciju lošeg držanja i skolioze školske djece i malonogometni turnir Dijelovi Grada koji će se igrati kroz tri dana.

Ponedjeljak, 29. svibanj je rezerviran za ples i rekreaciju uz prezentaciju ZUMBA fitnessa za djecu i odrasle te PILATES, ali i plesnu školu – Danse. Ponedjeljak će završiti u veselom tonu, sada i naučene plesne korake, uz DJ Poweplayera koji će napraviti lijepi uvod u koncert Ante Gelo benda feat. Alen Đuras, Iva Ajduković i Bruna Oberan.

Zadnjeg dana manifestacije bit će završnica teniskog i malonogometnog turnira kada će biti proglašeni najbolji u turnirima te turnir u mini rukometu i malonogometni turnir starijih morčića.

Više pročitajte ovdje ili pronađite u programu manifestacije.

Izvor: TZG Novi Vinodolski

Foto: FIT4NOVI