Hotel Esplanade dobitnik World Luxury Hotel Awards 2022 za najboljeg direktora

Nagrada se tradicionalno dodjeljuje najboljima u hotelskoj industriji te se smatra jednim od najvećih priznanja za kontinuiranu predanost izvrsnosti u hotelijerstvu

Dugogodišnji generalni direktor hotela Esplanade, g. Ivica Max Krizmanić, primio je priznanje za najboljeg generalnog direktora na području Južne Europe za 2022. godinu od strane World Luxury Hotel Awards. Nagrada je to koja se tradicionalno dodjeljuje najboljima u hotelskoj industriji te se smatra jednim od najvećih priznanja za kontinuiranu predanost izvrsnosti u hotelijerstvu te za izvanredna postignuća u međunarodnoj industriji luksuznog hotelijerstva.

Iznimno nas raduje što ovo vrijedno međunarodno priznanje dolazi u ruke istinskog zaljubljenika u svoj posao, vizionara i inovatora, cijenjenog kolege i profesionalca koji iz godine i godinu sa svojim timom ostvaruje vrhunske rezultate čemu svjedoče i brojna druga međunarodna i domaća priznanja.

UHPA kao strukovna udruga veliku pažnju polaže na kvalitetu rada te smo ponosni na ostvarene uspjehe naših članova. Međunarodno priznanje World Luxury Hotel Awards 2022 potvrda je kontinuiranog uspješnog rada, predanosti, entuzijazma i inovativnosti te je ova nagrada zasluženo pripala g. Ivici Maxu Krizmaniću, na čemu još jednom od srca čestitamo i želimo puno uspjeha u predstojećem radu.

Izvor: UHPA, TZGZ

Photos: Esplanade Zagreb Hotel Archive