Listopad: Mjesec hrvatskog turizma

Projekt omogućuje svim građanima Hrvatske da u razdoblju od 1. do 31. listopada posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede

Mjesec hrvatskog turizma je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u razdoblju od 1. do 31. listopada 2022. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. Na ponudi će biti razni turistički proizvodi, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

U akciju se mogu uključiti svi turistički gospodarski subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, aktivnosti i dr.

Svi zainteresirani turistički subjekti, koji se žele uključiti u projekt i ponuditi svoje usluge po sniženim cijenama od minimalno 35 posto, pozivaju se da prouče Uvjete sudjelovanja u projektu kako bi se što prije i uspješnije prijavili putem službene stranice projekta „Mjesec hrvatskog turizma“.    

Izvor: Mjesec hrvatskog turizma