MSC Cruises i partnerstvo s Guinness World Records

Novi program gostima pruža priliku da iskušaju svoju hrabrost te, ako budu imali sreće, upišu svoje ime u knjigu rekorda

MSC Cruises nastavlja obogaćivati svoju uzbudljivu ponudu zabave uz Guinnessovu knjigu rekorda s nevjerojatnim skupom rekorda iz svih krajeva svijeta. Novi program gostima pruža priliku da iskušaju svoju hrabrost te, ako budu imali sreće, upišu svoje ime u knjigu rekorda. Aktivnosti će uključivati zadivljujuće nastupe uživo pozivajući goste da pokušaju oboriti Guinnessove svjetske rekorde i pritom stvore nezaboravne uspomene.

Novo partnerstvo je dio šire strategije MSC Cuisesa za daljnje unapređenje brodskog zabavnog programa za goste. Za vrijeme plovidbe morem gosti mogu sudjelovati u aktivnostima tijekom dana i priključiti se audiciji za grandiozni večernji show gdje će sretni finalisti demonstrirati svoje talente s ciljem postavljanja novih rekorda.

„Zadovoljstvo nam je što možemo udružiti snage s Guinnessovom knjigom rekorda. Uvijek smo u potrazi za novim i privlačnim konceptima za naše goste. Ovo partnerstvo pruža jedinstvenu zabavu na najvišoj razini koja obogaćuje doživljaj gostiju, a veselimo se nastavku ponude dinamičnog raspona uzbudljivih iskustava za goste svih dobnih skupina.“, izjavio je Steve Leatham, Global Head of Entertainment, MSC Cruises.

Aktivnosti Guinnessovih svjetskih rekorda su sada dostupne na brodovima MSC Seascape i MSC World Europa te najnovijoj perjanici flote MSC Euribia koja će svoje prve goste dočekati u lipnju 2023.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: MSC