MSC Seascape: ROBOTRON nova uzbudljiva zabavna vožnja

Jedinstven doživljaj svim ljubiteljima adrenalina rollercoastera na moru u kombinaciji s personaliziranim DJ glazbenim doživljajem

MSC Cruises nastavlja svoj put predvođen inovacijama te je kompanija 1. rujna 2022. objavila detalje tehnološki napredne ponude zabave na nadolazećoj perjanici flote, brodu MSC Seascape. Brod će po pridruženju floti u 12. mjesecu predstaviti nove i inovativne doživljaje za goste svih uzrasta koji su u potrazi za uzbuđenjem. Vrhunac ove ponude će biti ROBOTRON – uzbudljiva zabavna vožnja koja nudi adrenalin rollercoastera na moru u kombinaciji s personaliziranim DJ glazbenim doživljajem. Brod će također ponuditi dva potpuno nova VR doživljaja i čitav niz visokotehnoloških oblika zabave osmišljenih za goste svih uzrasta.

MSC Cruises je predvodnik u osmišljavanju novih i inovativnih iskustava, a MSC Seascape je dodatno podigao ljestvicu. ROBOTRON je najsuvremenija robotska ruka s pričvršćenom gondolom u koju se mogu smjestiti tri gosta – poletjet će s njima čak 53 metra iznad mora. Vozači će imati izvanredan pogled od 360° na horizont dok se voze preko ruba palube, okreću se i prevrću u svim smjerovima.

ROBOTRON će ponuditi personalizirano DJ iskustvo gdje su gosti pozvani da svoje glazbeno putovanje oboje bojama, glazbenim preferencijama i više. Gosti će se naći iza DJ pulta, s ritmovima i basom vizualno prikazanim u šarenim uzorcima, pulsirajućem svjetlu i ljudima koji plešu na ogromnom video zaslonu dok robotska ruka poskakuje i okreće se u tempu. Vozači također mogu odabrati razinu uzbuđenja pa tako vožnja ROBOTRON-om može biti prilagođena obiteljima ili pak predstavljati pravo uzbudljivo iskustvo.

Dodatno uz ROBOTRON, od ostalih visokotehnoloških zabavnih sadržaja na brodu MSC Seascape nalazi se: VR 360° Flight Simulator, VR motorbike, MSC Formula Racer i XD kino.

MSC Seascape će biti predstavljen u New Yorku na raskošnoj svečanosti imenovanja 7. prosinca 2022., a potom će zaploviti prema Port Miamiju odakle će nuditi izvanredna karipska krstarenja tijekom čitave godine s dva različita itinerera.

Više informacija pronađite ovdje.

Izvor: MSC Cruises