DHT 2023.: Otvorene online prijave

Dani hrvatskog turizma ove će se godine održati 9. i 10. studenoga u Rovinju

Dani hrvatskog turizma (DHT), tradicionalni susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, održat će se 9. i 10. studenoga u Rovinju.

Na ovogodišnjem DHT-u  očekuje se sudjelovanje više od 1000 sudionika iz sektora turizma, ugostiteljstva, medija i ostalih s turizmom povezanih sektora. Kroz višednevni program događanje, tradicionalno se obilježava turistička godina u Hrvatskoj te se putem stručnih predavanja, radionica, prezentacija i radnih sastanaka sažimaju turistička i gospodarska postignuća, raspravljaju aktualne teme vezane uz turizam te prezentiraju turistički potencijali za daljnji razvoj i učinkovitije pozicioniranje hrvatskog turizma, a dio programa čini i svečana dodjela godišnjih turističkih nagrada uz izravni televizijski prijenos. 

Prijave za ovogodišnji susret zaprimaju se putem online obrasca. Svi će sudionici nakon uspješno odrađene registracije zaprimiti QR kod i podatke za prijavu u sustav u kojem će, između ostalog, moći rezervirati smještaj po povoljnijim cijenama za vrijeme trajanja događanja. 

Više informacija o Danima hrvatskog turizma dostupno je na službenoj web stranici.

Izvor: HTZ

Foto: DHT