Predstavništvo HTZ-a u Mađarskoj osvojilo nagradu za poslovnu izvrsnost

Nagrada je dodijelio časopis Business Traveller Hungary

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj dobitnik je prestižne nagrade Business Excellence 2022. i to u kategoriji za najbolju inozemnu destinacijsku i marketinšku organizaciju. Riječ je o nagradi za poslovnu izvrsnost koju je utemeljio časopis Business Traveller Hungary, a ovogodišnja dodjela nagrada bila je 12. po redu.

Ova nagrada za sve nas predstavlja veliko zadovoljstvo i potvrdu kvalitetnog rada, posebice ako znamo da se ova priznanja dodjeljuju onim organizacijama koje se ističu svojim rezultatima, ali i inovativnošću te fleksibilnošću. Podsjećam kako je Hrvatska u dosadašnjem dijelu godine s mađarskog tržišta ostvarila gotovo 3 milijuna noćenja, što u odnosu na rekordnu 2019. predstavlja vrlo dobrih 93 posto rezultata“, izjavila je Ivana Herceg, direktorica Predstavništva HTZ-a u Mađarskoj, nadodavši kako je nagrada osvojena u konkurenciji nacionalnih turističkih organizacija Poljske i Slovačke. 

Inače, prema podacima sustava eVisitor, Mađari su u dosadašnjem dijelu godine najviše noćenja ostvarili na Kvarneru, u Istri te u Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj županiji, a gledano prema destinacijama u Crikvenici, Viru, Rovinju, Medulinu i Poreču.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HTZ