Promotivni film „Zagreb sport story“ osvojio nagradu u Berlinu

Na Međunarodnom festivalu turističkog filma "Das goldene Stadttor# osvojeno drugo mjesto u kategoriji „City International“

Promotivni film „Zagreb Sport Story“ Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) osvojio je drugo mjesto na Međunarodnom festivalu turističkog filma u Berlinu - Das goldene Stadttor i to u kategoriji „City International“. Idejni autor filma koji stavlja naglasak na Zagreba kao sportsku destinaciju je TZGZ, a izvršni producent je agencija Šanavala.

Ovaj najpoznatiji festival turističkog filma održava se u sklopu najvećeg međunarodnog turističkog sajma na svijetu – ITB, koji traje od 7. do 9. ožujka 2023. godine.

„Ova nagrada pokazuje da, osim posjetitelja, i struka prepoznaje odlike Zagreba te ju cijenimo kao posebno priznanje za trud i profesionalni rad uložen u promociju našeg grada. Primjećujemo veliki interes i optimizam od strane njemačkih partnera i medija s kojima smo se susreli na ITB-u. Najviše dolazaka i noćenja prošle godine u Zagrebu je ostvareno upravo od strane njemačkih gostiju, što je rezultat dobro targetiranih i osmišljenih marketinških kampanja prema ciljnim segmentima tržišta, nastupa na svjetskim turističkim sajmovima i kongresnim burzama te obogaćivanja turističke ponude u suradnji s institucionalnim i privatnim partnerima.“, izjavila je Martina Bienenfeld, direktorica TZGZ-a.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: TZGZ