TZ grada Nina dobitnik nagrade Croatia Prestige awards

Nin je prepoznat na tržištu Velike Britanije kao poželjna destinacija za Britance

Turistička zajednica grada Nina dobitnik je nagrade Croatia Prestige awards "Tourist Board of the Year 2022/2023" koju dodjeljuje tvrtka Corporate LiveWire sa sjedištem u Birminghamu u Velikoj Britaniji.                                                    

Corporate Livewire Prestige Awards dodjeljuje priznanje malim i srednjim tvrtkama koje su se u proteklih 12 mjeseci pokazale najboljima na svom tržištu.

Od nominiranih tvrtki koje su ušle u uži izbor za dodjelu prestižnih nagrada tražilo se da potkrijepe svoju nominaciju dokazima o svom radu od strane svojih poslovnih partnera, pozitivnim povratnim informacijama svojih klijenata, informacijama o prethodnim akreditacijama i priznanjima kao i navođenjem najistaknutijih dijelova svog poslovanja.

Ocjenjivački sud svoje odluke temelji na područjima kao što su izvrsnost usluge, kvaliteta pružene usluge, inovativne prakse, vrijednost, etičke ili održive metode rada, kao i dosljednost u izvedbi, a nagrade se dodjeljuju onima koji najbolje mogu pokazati svoje prednosti u područjima svojeg djelovanja.

Nin je prepoznat na tržištu Velike Britanije kao poželjna destinacija za Britance, a dobivena nagrada povećat će vidljivost na tom tržištu.

Izvor i foto: TZ grada Nina