TZ Novi Vinodolski: Prijava turista kroz novu aplikaciju mVISITOR

Aplikacija omogućuje automatsko prosljeđivanje podataka potrebnih za prijavu turista u eVisitor

Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski od početka nove godine, osigurava svojim registriranim iznajmljivačima prijavu gostiju putem besplatne aplikacije mVisitor.

Inovativni i novi je ovo projekt kojim će se doprinijeti lakšem i jednostavnijem poslovanju iznajmljivača, ali i kvalitetnijem informiranju turista o ponudi na području Novog Vinodolskog te motivirati iste da istraže destinaciju. mVisitor namijenjen je turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšavanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača.

Naime, nakon preuzimanja aplikacije, putem mobilnih uređaja iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način od uobičajenog izvršiti prijave svojih gostiju, a aplikacija omogućuje i digitalno iščitavanje osobnih dokumenata te automatsko prosljeđivanje podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav za prijavu turista eVisitor. Korištenjem ove aplikacije pospješit će se i komunikacija između turističkih zajednica i iznajmljivača, s obzirom da aplikacija pruža mogućnost dostavljanja posebnih obavijesti turističkih zajednica iznajmljivačima. Aplikacija je razvijena od strane tvrtke Intersoft Technologies, a TZ Grada Novi Vinodolski je osigurala svojim iznajmljivačima mogućnost besplatnog korištenja aplikacije za jednostavnije prijave gostiju. 

„Sustav mVisitor omogućuje nam da idemo u korak s vremenom i da procese za koje je trebalo vremena, sada odradimo u nekoliko klikova, bilo gdje i u bilo kojem trenutku putem besplatne mobilne aplikacije. U užurbanom vremenu u kojem živimo, aplikacija će zasigurno dobro doći svima koji si žele pojednostaviti prijavu gostiju i na taj način uštedjeti na vremenu. Za iznajmljivače je ova aplikacija potpuno besplatna, a kako bismo im približili korištenje aplikacije, tijekom veljače će biti održana i edukacija od strane tvrtke Intersoft Technologies d.o.o.. Ono što me posebno veseli je da, osim što će aplikacija pomoći iznajmljivačima, dat će nama kao turističkoj zajednici mogućnost lakše i brže komunikacije sa svojim iznajmljivačima, što je zasigurno njena dodana vrijednost", kazala je Tena Peričić, direktorica TZ Grada Novi Vinodolski.

Više detalja može se pronaći na stranicama TZ Grada Novi Vinodolski i na mVisitor.hr 

Izvor i foto: TZ Grada Novi Vinodolski.