Besplatno korištenje mVisitor aplikacije za iznajmljivače iz Zagorja

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije prva je regionalna turistička zajednica koja je ugovorila besplatno korištenje aplikacije mVisitor

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije prva je regionalna turistička zajednica koja je ugovorila besplatno korištenje mVisitor aplikacije za preko 300 svojih (obiteljskih) iznajmljivača koji imaju registrirano ukupno 1977 ležajeva.

Nova aplikacija mVisitor namijenjena je turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača. mVisitor omogućava direktnu i kvalitetnu komunikaciju između TZ-a i iznajmljivača, bržu, jednostavniju i digitaliziranu prijavu gostiju, podiže razinu zaštite osobnih podataka gostiju. Sustav preusmjerava svakog prijavljenog gosta na web sadržaje i aplikacije od interesa TZ-a i regije čime dodatno približava lokalnu ponudu gostima.

Nakon preuzimanja aplikacije, putem mobilnih uređaja, iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način od dosadašnjeg izvršiti prijave svojih gostiju. Sustav omogućuje unos podataka od strane gosta „preCheck-In“, kao i digitalno iščitavanje (skeniranje) osobnih dokumenata od strane iznajmljivača ili gosta sa automatskim prosljeđivanjem podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav eVisitor. Bitno je napomenuti da se putem ove aplikacije pospješuje komunikacija između turističkih zajednica i iznajmljivača, a aplikacija pruža i mogućnost dostavljanja posebnih obavijesti turističkih zajednica iznajmljivačima.

Korištenje aplikacije mVisitor za sve iznajmljivače čiji se turistički objekti nalaze na području Krapinsko-zagorske je potpuno besplatno. Za korištenje mVisitor-a koriste se pristupni podaci eVisitora. Više informacija o samom sustavu moguće je pronaći na web stranici https://mVisitor.hr

Izvor i foto: TZ Krapinsko-zagorske županije