Subvencija za organizirani dolazak turista na područje južne Slavonije

Javni poziv je otvoren do utroška planiranih sredstava od dana objave, a najkasnije do 31. prosinca 2023.

Turistička zajednica Meridiana Slavonica objavila je Javni poziv  za ostvarivanje prava na subvenciju za organizirani dolazak turista na područje Turističke zajednice Meridiana Slavonica za 2023. godinu s ciljem daljnjeg razvoja turizma i poticanja organiziranih dolazaka.

Na javni poziv se mogu javiti turističke i putničke agencije koje imaju sjedište na području RH, a subvenciju mogu ostvariti turističke i putničke agencije koje će kreirati i tržištu ponuditi turističke paket aranžmane na području Turističke zajednice Meridiana Slavonica (općina Brodski Stupnik, općina Oriovac, općina Nova Kapela).

Sredstva će se isplaćivati korisnicima mjesečno, redoslijedom zaprimljenih i odobrenih zahtjeva, a zahtjevi se zaprimaju do 15. u mjesecu, za protekli mjesec.

Javni poziv je otvoren do utroška planiranih sredstava od dana objave, a najkasnije do 31. prosinca 2023. godine, a zahtjev sa popunjenom popratnom dokumentacijom podnosi se isključivo poštom na adresu Turistička zajednica Meridiana Slavonica, Mate Gabrića 11-13, 35250 Oriovac.

Više informacija pronađite ovdje.

Izvor i foto: Meridiana Slavonica