Loading...

Gusarska noć u kanjonu rijeke Cetine

Objavljeno 20.10.2014
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

O njima se snimaju filmovi, o njima se pričaju legende… Gusari i gusarski način života neiscrpna su inspiracija, a upravo je grad Omiš u srcu Dalmacije, poznat po svojoj stoljetnoj gusarskoj tradiciji. Iskusite i Vi uzbudljiv život gusara.

Vozite se brodicama rijekom Cetinom, nekada glavnom gusarskom bazom, doživite pravi gusarski napad na rijeci i sudjelujte u zabavnim gusarskim igrama. Naučite nešto o povijesti gusara ovoga kraja od 12., 13. i 14. stoljeća pa sve do gospodara Omiša, knezova Kačića, kojima se plaćao danak za sigurnu i na taj način jedinu moguću plovidbu ovim dijelom Jadrana. Na kraju uzbudljivog dana uživajte u pravoj gusarskoj gozbi uz izvrsno domaće vino te se uz pjesmu i ples nastavite zabavljati dugo u noć.

Glavne aktivnosti / atrakcije : vožnja brodicama po rijeci Cetini; sudjelovanje u programu s gusarima i gledanje gusarske bitke; uživanje u delicijama bogatog gusarskog stola s mnogo vrsta jela uz glazbeni program

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do petnaest dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća aktivnosti na području Omiša. Aranžman se može realizirati u periodu od 01.03. do 01.11. za grupe od 30 do 250 osoba, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Stručno vođenje je moguće na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 20.10.2014

Vaši komentari

Kontakt

Omnivia - Kaštil Slanica

Poljički trg 2
21310 Omiš

Telefon : +385 21 862238
Fax : +385 21 862238
e-mail : info@omnivia.hr

Web : www.omnivia.hr

Još ideja od članice