Loading...

Tragom pjesme u kamenu

Objavljeno 12.11.2015
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Koliko je škrt krški krajolik Dalmatinske zagore, toliko je bogata kulturna baština koju je iznjedrila. U toj kulturnoj baštini posebno se izdvajaju pjesnici Dalmatinske zagore koji čine važan dio hrvatske književne antologije.

Aranžman se sastoji od obilaska lokaliteta u Dalmatinskoj zagori koji su od velikog značaja za hrvatsku književnu povijest. Radi se o rodnim mjestima velikih hrvatskih pjesnika, mjestima njihovih života i stvaranja, kao i o mjestima koja su se našla u njihovim djelima. Pridružite se programu prvenstveno namijenjenom za grupe kojima je povijest i književnost Dalmacije od interesa temeljem nastavnog ili stručnog sadržaja. Ukoliko istovremeno želite obići i proučiti ostale društvene aspekte i prirodne ljepote Dalmatinske zagore, potražite trag pjesme u kamenu i nećete požaliti.

Glavne aktivnosti / atrakcije : lokaliteti od značaja za hrvatsku književnu povijest: Knin (Dinko Šimunović), Vrlika (Milan Begović), Slime (Ivan Pupačić), Zadvarje (priča o Hasanaginici), Imotski (Vlado Gotovac), Vrgorac (Tin Ujević)


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 12.11.2015

Vaši komentari

Kontakt

Eklata d.o.o.

Osječka 11
21000 Split

Telefon : +385 21 544232
Fax : +385 21 543805
e-mail : info@eklata.com

Web : www.eklata.com

Još ideja od članice