Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala doživljaj korisnika. Klikom na bilo koji link na ovoj stranici dajete nam vaš pristanak da postavimo kolačiće. Ovdje možete saznati više o postavkama kolačića.
Kruh se peče ispod peke u Kaštil Slanici
Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.
Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.
Kaštil Slanica poznata je od 12. do 14. stoljeća kao sigurno utočište omiških gusara. Od 14. stoljeća bila je postaja za trgovinu solju, a danas je spomenik kulture iz 16. stoljeća i restoran u koji mnogi rado zalaze.
Glavne aktivnosti / atrakcije : kulinarska radionica pripreme kruha ispod peke odvija se u izvornim uvjetima, na kominu uz pucketanje vatre i miris dima; mentorstvo domaćice prenijet će svakom gostu i male tajne, čiji rezultat se duboko ureže u sjećanje
Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan Omiš; 2. dan: kulinarska radionica u Kaštil Slanici; degustacija pripremljenog kruha; ručak u Kaštil Slanici; 3. dan: odlazak. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od dvije osobe do 50 osoba. Smještaj je moguć u pansionu Radmanove mlinice s tri zvjezdice, kao i u hotelskom s tri ili četiri zvjezdice te privatnom smještaju s tri zvjezdice. Prijevoz je u vlastitom aranžmanu pri dolasku i odlasku iz destinacije, dok je odlazak na izlet u vlastitom aranžmanu ili u organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom, talijanskom i ruskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: Radmanove mlinice; Leo Tomić; Boris Kragić
Objavljeno 16.11.2015