Loading...

U carstvu adrenalina

Objavljeno 25.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Provozajte se terenskim vozilima vijugavim stazama mitske planine Velebit do visine 1700 metara nad morem odakle puca pogled na zemlju tisuću otoka.

Razapnite jedra morskim kanalima kojima su plovili legendarni Argonauti, jedrili srednjovjekovni trgovci s tovarima robe na spojnici Istoka i Zapada. Biciklom okružite najveće jezero u Hrvatskoj kojega tanka prevlaka dijeli od smaragdnog mora. Iskušajte se na 14 kilometarskom spustu niz ljepoticu i zvijer - kršku rijeku Zrmanju. U kanjonima Nacionalnog parka Paklenica na putovima nekadašnjih pastira i drvosječa prošećite uz alpiniste koji uvježbavaju penjanje na najviše vrhove svijeta. Osjetite carstvo prirodne raznolikosti u vikendu punom adrenalina i ljepote, u ambijentima koji čuvaju tisućljetna zdanja i čudesne priče.

Glavne aktivnosti / atrakcije : jeep safari vrhovima planine Velebita; jedrenje Pašmanskim kanalom do srcolikog otoka ili kamenim labirintom Kornatskih otoka; rafting niz Zrmanju; trekking u NP Paklenica; mountain bike oko Vranskog jezera

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od pet do deset dana. Okvirni program aktivnosti za aranžman u trajanju od pet dana obuhvaća: 1. dan: safari terencima na Velebitu; 2. dan: jedrenje Pašmanskim kanalom ili Kornatima; 3. dan: biciklistička tura na Vranskom jezeru; 4. dan: rafting (kanuing) na Zrmanji; 5. dan: treking u NP Paklenica. Aranžman se može realizirati u periodu od 15. travnja do 15. listopada (ili tijekom cijele godine) za grupe od 6 do 50 osoba. Smještaj osiguravamo u Ilirija Resort hotels & villas Biograd s četiri zvjezdice, baštinskom hotelu Ražnjevića Dvori A.D.1307 u Polači, kao i u kampu Park Soline Biograd (mobilne kućice) ili privatni smještaj. Prijevoz je osiguran kao i stručno vođenje na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, a prema dogovoru i na ostalim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 25.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Ilirija d.d. – Ilirija Travel

Tina Ujevića 7
23210 Biograd na moru

Telefon : +385 23 383556
Fax : +385 23 383008
e-mail : sales@ilirija-travel.com

Web : www.ilirija-travel.com

Još ideja od članice