Loading...

Užitci zaleđa sjeverne Dalmacije

Objavljeno 25.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Osjetite dobrodošlicu sjeverne Dalmacije u najistaknutijim agroturističkim objektima oplemenjenim izvornom gastronomskom ponudom kombinirajući oblike aktivnog odmora, kulturne i gastroponude.

Vodimo Vas do kamenog zdanja Varoš pod padinama Velebita vrletima mitske hrvatske planine. Nedaleko od Zrmanje i njenog impresivnog kanjona uživajte u kompleksu kamene Bukovice uz adrenalinski spust gornjim tokom ove krške ljepotice ili plovidbu brodom mirnim tokom do čudesnog zaljeva nazvanog Novigradsko more. U srcu plodnih Ravnih kotara u agrokompleksu Ražnjevića Dvori A.D.1307 uživajte u ponudi specijaliteta spremljenih na drevni način i vrhunskim vinima te razgledajte najveće slatkovodno jezeru u Hrvatskoj s nezaboravnim krajolicima i spomenicima, od tajnovitih Templara do Maškovića Hana, najzapadnijeg zdanja u Europi preživjelog iz vremena Osmanskog carstva.

Glavne aktivnosti / atrakcije : posjet Mićanovim dvorima u Bukovici; rafting na Zrmanji ili vožnja brodom do Novigrada; Varoš na padini Velebita; NP Paklenica u Starigradu i safari tura Velebitom; Ražnjevića Dvori A.D.1307 u Polači; obilazak PP Vransko jezero

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za 3-dnevni aranžman obuhvaća: 1. Dan: Velebit i kompleks Varoš u Starigradu s jeep safarijem; 2. Dan: Bukovica i Mićanovi dvori u Kruševu uz rafting ili plovidbu Zrmanjom; 3. Dan: Obilazak PP Vransko jezero uz foto safari te drevni ručak i degustaciju vina u Ražnjevića Dvorima A.D.1307 u Polači. Aranžman se može realizirati u periodu od 1. travnja do 15. listopada (ili tijekom cijele godine) za grupe od 6 do 50 osoba. Smještaj osiguravamo u Ilirija Resort hotels & villas Biograd s četiri zvjezdice, baštinskom hotelu Ražnjevića Dvori A.D.1307 u Polači, kao i u kampu Park Soline Biograd (mobilne kućice) ili privatni smještaj. Prijevoz je osiguran kao i stručno vođenje na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, a prema dogovoru i na ostalim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 25.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Ilirija d.d. – Ilirija Travel

Tina Ujevića 7
23210 Biograd na moru

Telefon : +385 23 383556
Fax : +385 23 383008
e-mail : sales@ilirija-travel.com

Web : www.ilirija-travel.com

Još ideja od članice