Loading...

Amber islands - in, stress - out

Objavljeno 20.01.2017
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Dozvolite si nesvakidašnje uživanje u izvornom, čistom, osvježavajućem, smirujućem, pozitivnom okruženju kojim prolazi 45. paralela i kako kažu, doprinosi dobrim vibracijama. Ovdje se ljudi usklađuju s prirodom, a ne usklađuju prirodu prema sebi.

Masline se još beru ručno (pokazat ćemo Vam kako), na liticama se gnijezde rijetke ptice, a diljem otoka prostiru se pašnjaci ograđeni suhozidima i nepregledni „tepisi“ mirisne kadulje... Zagrljeni u zelenilo šume kriju se labirinti Tramuntane. Otoci Cres, Lošinj i Krk nazvani su Jantarnim otocima u antičko doba, prema ogranku istoimene ceste koja je povezivala Baltik na sjeveru Europe s Mediteranom na jugu. Dođite i uvjerite se sami da sklad s prirodom i opuštajući način života na našim otocima, oazama mira i dobre volje, postoji i danas.

Glavne aktivnosti / atrakcije : na otoku Cresu – posjet uljari i pješačenje kroz maslinike, istraživanje labirinata Tramontane, odlazak u Lubenice i Osor; posjet Velom i Malom Lošinju; razgled grada Krka, otočića Košljuna i Vrbnika te degustacija vina

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do šest dana. Okvirni program aktivnosti za četverodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: otok Cres – Lošinj, zalazak sunca u Lubenicama; 2. dan: razgled Malog i Velog Lošinja, posjet Osoru; 3. dan: posjet gradu Cresu te pješačenje pastirskim stazama i maslinicima uz prezentaciju tradicionalnog branja maslina; 4. dan: razgled grada Krka, posjet Košljunu i Vrbniku. Aranžman se može realizirati od 1. travnja do 15. studenog za grupe od jedne osobe do 30 osoba. Smještaj je moguć u hotelu s tri, četiri ili pet zvjezdica, dok je prijevoz moguć osobnim automobilom, minibusom ili autobusom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: Photonet; G. Razić, HTZ; Amber Travel - ARX d.o.o.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 20.01.2017

Vaši komentari

Kontakt

Amber travel - Arx d.o.o.

Rubeši 107
51215 Kastav

Telefon : +385 51 687532
Fax : +385 51 687533
Mobitel : 091 5368366
e-mail : info@ambertravel.hr

Web : www.ambertravel.hr

Još ideja od članice