In cultura veritas: Održan 9. partnerski sastanak

Projektni partneri sastanak su održali preko aplikacije Skype

U ponedjeljak, 5. listopada 2020., održan je 9. partnerski sastanak preko aplikacije Skype kojem su prisustvovali predstavnici svih partnerskih institucija na projektu In cultura veritas.

Na sastanku se partnerima uvodno obratila Helena Čermak, voditeljica projekta koja je izložila osnovne informacije o dosadašnjoj provedbi projekta i nastavku provedbe preostalih aktivnosti. Naglašeno je kako će se provedba projekta odvijati i dalje sukladno važećim Smjernicama COVID-19 i epidemiološkim mjerama koje su na snazi u tijeku planiranja i provedbe pojedinih projektnih aktivnosti.

Također, na sastanku su ukratko istaknute i informacije vezane za izvještavanje u zadnjem provedbenom razdoblju projekta, plaćanje preostalih ugovornih obveza i realizacija proračuna projekta.

Treba istaknuti kako su pokazatelji ishoda provedbe projekta prilagođeni novonastalim okolnostima i prate se u suradnji svih projektnih partnera, a praćenje istih će se nastaviti do kraja provedbe projekta, sukladno zaduženjima partnera u provedbi pojedinih projektnih aktivnosti.

Posljednji partnerski sastanak održat će se najkasnije do 30.11.2020. godine.

Izvor: In cultura veritas