In cultura veritas: Radionica "Turistička promocija"

Radionica se održava 14. veljače 2020. u Donjoj Zelini

S ciljem predstavljanja dosad postignutih rezultata i promocije nove prekogranične destinacije u sklopu provedbe projekta „In cultura veritas – razvojem atraktivne turističke destinacije do bolje valorizacije i održivog korištenja kulturne baštine“  pozivamo vas na radionicu koja će održati u petak, 14. veljače 2020., u vinariji Vina Kos - Jurišić u  Donjoj Zelini s početkom u 10:00 sati. Program radionice i detalje o istoj pogledajte ovdje

Projekt In cultura veritas  provodi se u sklopu Programa suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska. Vodeći partner je Zagrebačka županija a uz UHPA-u u provedbi sudjeluju i Muzejski dokumentacijski centar, Razvojna agencija Sotla, Občina Šmarje pri Jelšah i Kmetijsko gozdarski zavod Maribor.

Glavni cilj projekta je doprinijeti atraktivnosti, posjećenosti i zaštiti kulturne baštine područja i povećanja gospodarske aktivnosti proizvođača područja kroz razvoj nove održive prekogranične turističke destinacije, jačanjem kapaciteta lokalnih dionika i sveobuhvatnom promocijom. Više informacija o provedbi projekta dostupno je na www.inculturaveritas.eu .

Ljubazno vas molim da svoj dolazak potvrdite ovdje najkasnije do srijede, 12.02.2020., do 12:00 sati.

Skrećemo pažnju da će za sudionike radionice u svibnju 2020. biti organizirano studijsko putovanje s ciljem predstavljanja nove prekogranične turističke destinacije.

Izvor: In cultura veritas