Loading...

Lang International d.o.o.

Lang International je receptivna putnička agencija osnovana 1993. godine sa sjedištem u centru Pule. Naše turističke usluge za grupna i individualna putovanja uključuju; smještaj u hotelima, vilama, privatnim apartmanima i kućama za odmor, paket aranžmane za ljetovanja, krstarenja, gastronomske i vinske ture, aktivni odmor, poludnevne i jednodnevne izlete i ture, prodaju karata za koncerte, sportska događanja, itd. Imamo i dugogodišnje iskustvo u organiziranju grupnih putovanja za srednjoškolce i studente.

Nema objavljenih novosti

  Long stay - prezimite u Istri

  Istra je zbog svoje blage klime, dobre povezanosti te kvalitetnog smještaja privlačna destinacija i u zimskom periodu. Pruža raznolike sadržaje za odmaranje tijela i duha u hotelima s bazenima, fitness dvoranama i wellness centrima.

  Pješačko - planinarskim stazama Istre

  Volite pješačenje i želite provesti aktivan tjedan u Istri, a ne želite propustiti ni mnoga interesantna mjesta? Ovaj program je za Vas idealan.

  Sportski dvodnevni program na jugu Istre

  Zbog otvorenosti na sve vjetrove sam jug Istre prepoznatljiv je kao odlična destinacija za sportove na vodi, ali i nezaboravna pješačenja te vožnju biciklom.

  Adrenalinski vikend u južnoj Istri

  Dođite po dozu adrenalina na jug Istre i provedite vikend u društvu ljubitelja pustolovina.

  Jahanje idiličnom 45. paralelom

  Ako ste ljubitelj prirode i životinja, želite pobjeći iz grada i želite znati točno što jedete i pijete, postoji mjesto gdje se možete izgubiti u netaknutim i raznolikim krajolicima.

  Biologija se najbolje uči na terenu

  Ako ste učenik koji želi studirati biologiju, ili već studirate, ili ste profesor koji želi svoje učenike pripremiti za upis na fakultet, ili jednostavno pripadate skupini koja voli biologiju, ovo je program za Vas.

Kontakt

LANG INTERNATIONAL D.O.O.

ID Kod:HR-AB-52-040051261
Adresa:Flanatička 11, 52100 Pula
Osnovana:1993. godine
Telefon:+385 52 212926
Fax:+385 52 215060
E-mail:lang-international@pu.t-com.hr
Web:www.croatia-lang.com