UHPA ne snosi nikakvu odgovornost za povremeno ili privremeno nefunkcioniranje web stranice, moguću netočnost podataka, kao niti za bilo kakvu štetu nastalu u vezi korištenja ove web stranice. 

UHPA, usprkos tome što primjenjuje optimalna programska i tehnička rješenja u svrhu zaštite podataka, ne jamči za sigurnost razmjene podataka između Vašeg računala i ove web stranice. 

UHPA ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaje na web stranicama na koje se povezuje putem prikazanih poveznica, s obzirom na to da ne može utjecati na njihov sadržaj. UHPA također ne snosi nikakvu odgovornost za moguće nedostatke u raspoloživosti tih web stranica. 

Dijelovi ove web stranice zaštićeni lozinkom namijenjeni su isključivo određenim osobama. Dodijeljene lozinke se ne smiju otkrivati neovlaštenim osobama te se moraju štiti na prikladan način. Ukoliko primijetite neovlašteno korištenje Vaše lozinke odmah obavijestite UHPA-u. UHPA se odriče svake odgovornosti za štetu uzrokovanu nepravilnim korištenjem lozinke. Neovlašteni pristup dijelovima web stranice koji su zaštićeni lozinkom, kao i pokušaj neovlaštenog pristupa predstavlja kazneno djelo.

Svi tekstualni, vizualni i audio/video materijali, baze podataka i programerski kod na web stranici, zaštićeni su autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodno odobrenje autora. Ukoliko smatrate da je objavom na web stranici došlo do povrede Vaših autorskih prava, molimo da o tome izvijestite UHPA-u te će slučaj biti razmotren.