Loading...

Globtour Event d.o.o.

Globtour Event je jedna od vodećih licenciranih putničkih agencija u Hrvatskoj s više od trideset godina iskustva u turizmu. 1997. godine postali smo partner za Hrvatsku mreže Carlson Wagonlit Travel. Imamo dugogodišnju tradiciju u organizaciji kako poslovnih putovanja tako i luksuznih, individualnih i grupnih putovanja. Kako bi držali korak sa sve većom potražnjom za organiziranjem konferencija i događanja, specijalizirali smo se kao tvrtka za destinacijski i event menadžment i profesionalni organizator kongresa (PCO), nudeći samo ono najbolje iz Hrvatske i regije.

40 godina rada turističke agencije Globtour Event

Uz 20 godina partnerstva s Carlson Wagonlit Travel

23.10.2018

  Šoltanske proljetne i jesenske svečanosti

  Šolta je otok maslina i netaknute prirode, ali i bogatog kulturnog i povijesnog naslijeđa. Ostaci rimskih, srednjovjekovnih i drugih povijesnih razdoblja vidljivi su posvuda.

  Vinska odiseja na Jadranu

  Mnogi od nas vidjeli su drevne niti mozaika koje spajaju Vis, Hvar, Brač i Split prekrivene lozama i amforama. No, malotko je posjetio ravnicu Starog Grada Hvara i njezine vinograde, maslinike uokvirene drevnim kamenim zidovima i obrađivanima skoro dva i pol tisućljeća.

  Oldtimer odiseja – foto tura Dalmacija

  Pojava prvih automobila i automobilista u hrvatskim gradovima, prve utrke te osnivanje automobilističkih klubova, pogodovalo je razvojnom putu automobila – od elitnog i statusnog simbola aristokracije do automobilističkog sporta i svakodnevne potrebe bez koje je život postao nezamisliv.

  Dalmatinsko tradicijsko glazbovanje

  Dalmacija je kolijevka klapskog pjevanja, višeglasnog homofonog pjevanja, bez pratnje instrumenata. Pođite s nama u Split gdje će Vam dobrodošlicu zaželjeti dalmatinska klapa s nekoliko tradicionalnih pjesama.

  Biciklistička avantura dalmatinskim otocima

  Aktivni odmor u kombinaciji s biciklističkim turama po dalmatinskim otocima i opuštajućim krstarenjem od jednog do drugog otoka, pružit će Vam nezaboravan doživljaj Dalmacije.

Kontakt

GLOBTOUR EVENT D.O.O.

ID Kod:HR-AB-01-080238927
Adresa:Trg N.Š. Zrinskog 1, 10000 Zagreb
Osnovana:1978. godine
Telefon:+385 1 4881100
Fax:+385 1 4881119
E-mail:info@globtour.hr, event@event.hr
Web:www.globtour.hr