Loading...

Petros d.o.o.

Turistička agencija Petros je privatna tvrtka smještena u Zagrebu. Uspješno poslujemo od 1990. godine, a specijalizirani smo za grupna putovanja. Nudimo Vam personalizirana putovanja, autobusne ture u pratnji vodiča po Hrvatskoj i susjednim zemljama, izlete, razgledavanje gradova, transfere i smještaj. Školske grupe i grupe hodočasnika su uvijek dobrodošle. Pozivamo Vas da napravite online rezervaciju za naše novootvorene apartmane u Zagrebu i Pagu na www.petros.hr. Garantiramo kvalitetnu uslugu po konkurentnim cijenama. Veselimo se odgovaranju na Vaše upite.

Nema objavljenih novosti

    U bojama hrvatske naive

    Posebnost, jedinstvenost i snagu svake zemlje čine njezini stanovnici. Boje područja u kojem živimo utiskuju se u svakog pojedinca. Hrvatski su slikari kroz naivnu umjetnost ocrtali ljepote domovine, a ovaj izlet kreće njihovim tragom.

    Na zrakama sunca najsunčanijeg otoka

    Želite li izvorni hvarski suvenir, lijek i miris u jednom, onda je za Vas idealno rješenje mirisna vrećica lavandule croatice. Zbog idealnih klimatskih uvjeta, hvarska lavanda, proizvedena na potpuno ekološki način, daleko je najkvalitetnija u Europi.

Kontakt

PETROS D.O.O.

ID Kod:HR-AB-01-080346301
Adresa:Nova cesta 5, 10000 Zagreb
Osnovana:1990. godine
Telefon:+385 91 6010524
Fax:+385 1 3646666
E-mail:petros@petros.hr
Web:www.petros.hr