Loading...

Terra Travel d.o.o.

Terra Travel d.o.o. pravni je sljedbenik turističkog obrta Terra Travel, smještena u Zadru u Hrvatskoj. Uspješno surađujemo u organizaciji različitih manifestacija koje se održavaju u Zadru i okolici (Europsko i Svjetsko prvenstvo u jedrenju, Međunarodna cacib izložba, Metal fest, 7th global forum). Nudimo i preporučamo: gastronomiju, izlete, transfere, razgled grada, smještaj, najam automobila, skutera i bicikala, kao i ostale turističke usluge. Uspješni smo u organizaciji izleta i višednevnih putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu. Naš moto glasi: 'Najbolja usluga u Zadru'.

Nema objavljenih novosti

  Čarolija glazbe u Zadru

  Doživite spektakularne dane u Zadru! Osim uobičajenih ljetnih aktivnosti razmazite svoja čula u predivnom ambijentu crkve svetog Donata.

  Ribarenje i ribarske avanture

  Ako ste se ikada pitali zašto su ribari i njihove priče jedan od najučestalijih motiva u dalmatinskoj tradiciji, ovaj program će Vam zasigurno dati najbolji odgovor.

  Tajne maslinskih vrtova

  Najbliži Zadru Zeleni otok Ugljan, prekriven stablima stoljetnih maslina i borova, nudi osim uživanja u prekrasnim pejzažima, ugodnom zraku i mirisu mora, poseban doživljaj - posjet antičkoj uljari u Mulinama.

  Brodska avantura zadarskim arhipelagom

  Zadarski arhipelag jedno je od osobitih mjesta na Jadranu kojeg čine 300-tinjak otoka, većinom nenaseljenih. Ako ćete negdje pronaći mir i uvalu „za sebe“, to će biti upravo na ovom mjestu.

  Vinska karta zadarske regije

  Doživite zadarsko zaleđe na poseban način. Kombinirajući ljepotu kulturno-povijesne baštine i tradiciju proizvodnje vina, probudit ćete sva svoja čula.

  Na jelovniku - Zadar

  Jeste li znali da dalmatinske bake najviše od svega vole nuditi hranu, kako unucima, djeci, tako i svakom gostu, pa čak i slučajnom prolazniku.

  Krstarenje u suton

  Slavni je Alfred Hitchcock prepoznao ljepote i jedinstvenost zadarskog zalaska kada je izjavio: „Zadarski zalazak je najljepši u svijetu, neusporedivo bolji nego onaj u Key Westu na Floridi.“

  Pozdrav Suncu

  Zadar ima Pozdrav Suncu, atrakciju za tamniji dio dana, koja se u rano jutro pretvara u izvrsnu lokaciju za istoimenu vježbu joge.

  Sunčani Božić

  Tko je rekao da božićno vrijeme znači hladnoću i snijeg? Zadranima je božićno vrijeme vrlo posebno i važno.

Kontakt

TERRA TRAVEL D.O.O.

ID Kod:HR-AB-23-110029251
Adresa:Matije Gupca 2a, 23000 Zadar
Telefon:+385 23 337294
Fax:+385 23 337295
E-mail:info@terratravel.hr
Web:www.terratravel.hr