Loading...

New Deal Europe 2022.

24.02.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Forum orijentiran na promociju destinacija jugoistočne Europe će se održati 4. travnja u Londonu i 11. travnja virtualno

New Deal Europe jedino je poslovno događanje čiji je fokus promoviranje područja Balkana i jugoistočne Europe. Ovo relativno novo događanje u Velikoj Britaniji povezuje dobavljače iz 12 zemalja s kupcima u turizmu širom svijeta.

Ove godine New Deal Europe održat će se uživo i virtualno, i to 4. travnja 2022. u Londonu te 11. travnja 2022. virtualno.

New Deal Europe kao događanje nadilazi granice Velike Britanije i ugošćuje veći broj buyera s drugih tržišta Europe pa čak i Sjedinjenih Američkih Država te kao takvo ima veliki potencijal rasta kao događanje za turističko predstavljanje regije svijetu. U prošlogodišnje virtualno izdanje foruma uključilo se 248 delegata iz 38 zemalja, s kupcima iz svih dijelova svijeta.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na jednom od ova dva događanja u okviru cijelog projekta New Deal Europe potrebno se direktno obratiti organizatorima na e-mail: info@newdealeurope.com.

Više informacija pronađite ovdje ili na službenim stranicama New Deal Europe.

Izvor: New Deal Europe / HTZ

Foto: New Deal Europe

 

Vaši komentari