Loading...

Novo izdanje tipTravel magazina

27.06.2022
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U novom broju pronađite inspiraciju za sljedeće putovanje

Vrijeme je za putovanja, a preporuke za opušten odmor uz „miris normale“ pronađite u novom broju tipTravel magazina. Naglasak novog broja magazina je na opuštenosti i inspirativnim turističkim pričama iz Hrvatske, a kroz glavnu temu broja predstavljani su neki od vodećih aduta hrvatskog juga koji su ove godine apsolutno turistički hit – poluotok Pelješac i otok Korčula.

Magazin, između ostalog, otkriva koje su hrvatske destinacije hit ovog ljeta, a koje svjetske destinacije kriju atrakcije koje djeca obožavaju te ćete sigurno pronaći inspiraciju za svoje sljedeće putovanje.

Svojim besplatnim online izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom te pozicioniranjem na Issuu.com web stranicama kao i putem Issuu iOS i Issuu Android aplikacije, magazin dopire do čitatelja iz više od 140 zemalja svijeta, pa je riječ o velikoj online promociji Hrvatske kako prema domaćim, tako i prema turistima u inozemstvu. Sve poveznice na digitalni magazin nalaze se i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Zavirite u novi broj tipTravel magazina ovdje.

Izvor i foto: tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.

 

 

Vaši komentari